Algemene Voorwaarden

1 Algemeen
Door uw bestelling geeft u te kennen, dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.

2 Prijzen
Al onze prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief bezorgkosten.
Silly’s Seizoenen garandeert dat de prijzen binnen de looptijd van folder en catalogi niet worden verhoogd tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken.
Voor gevolgen van drukfouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

3 Bezorging en bezorgkosten
Voor het verzendklaar maken en het controleren van uw bestelling, rekenen we de volgende kosten: 0 tot 10 kilo vracht: € 7,50 in Nederland. Bestellingen boven de € 30,00 worden tijdelijk gratis verzonden.
Uw bestellingen worden verzonden met PostNL volgens hun voorwaarden. U krijgt in uw email een track en tracecode.
Als u op het moment van bezorging niet aanwezig bent, biedt de bezorger uw pakket aan bij een van uw buren. U ontvangt dan een bericht waarin staat op welk huisnummer het pakket is afgegeven. Als dit niet lukt of als u heeft aangegeven dat niet te willen, probeert de bezorgdienst het later nog een keer.
Als aflevering uiteindelijk niet mogelijk is, kunt u het op het dichtstbijzijnde postkantoor afhalen.

Wij kunnen uw pakket ook naar het buitenland versturen, hiervoor gelden echter andere tarieven. Deze kosten zijn op aanvraag.

4 Betaling
Wij bieden u de makkelijke mogelijkheid van het betalen via iDeal. Wilt u het bedrag niet in 1 keer vooruitbetalen dan kunt u gebruiken maken van de overschrijvingsmogelijkheid per bank. In dit geval moet minimaal 50% van het totaalbedrag op onze rekening staan, voordat wij het product versturen. Het restantbedrag moet dan binnen 7 dagen na ontvangst van het product op onze rekening zijn bijgeschreven. Uw pakket wordt direct verzonden, zodra wij de betaling (of een deel hiervan) onze rekening staat (totaalbedrag incl. bezorg kosten). Dit betekent over het algemeen dat u het pakket binnen 2 dagen in huis heeft.

5 Aansprakelijkheid
Mocht er onverwachts een product niet meer, of tijdelijk niet meer leverbaar zijn, dan krijgt u altijd bericht. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele latere levering als u daar schade aan ondervindt. Kunnen wij door staking, brand, oorlog, natuurrampen e.d. producten niet op tijd verzenden stellen wij ons daar voor niet aansprakelijk. Duurt dit opschorten langer dan 1 maand ontbinden wij de overeenkomst zonder rechtelijke tussenkomst, zonder dat wij deswege voor schade vergoeding gehouden zullen worden. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor schades veroorzaakt door verkeerd gebruikt van onze producten.

6 Ruilen of retourneren

Producten speciaal voor u besteld kunnen niet geruild worden. Maar gewone voorraadproducten kunt u zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Bij retourneren krijgt u de aankoopkosten en de bezorgkosten teruggestort op uw rekening. De retourkosten zijn echter voor uw eigen rekening.

7 Handgemaakte producten

Een aantal van onze producten worden met de hand gemaakt (tuinbollen, gerecycled blik) dit betekent dat de geleverde producten iets kunnen afwijken van de getoonde foto’s. Dit kan in uitdrukking, bedrukking of in kleur zijn. Wilt u voor aankoop zeker zijn dat u het product wilt hebben, laat het ons dan weten dan kunnen wij vooraf eerst een foto per email naar u sturen.