[print_vertical_thumbnail_slider]

Home

Welkom op de webwinkel van Silly’s Seizoenen, de webwinkel waarin u de leukste cadeautjes en decoraties kunt vinden voor huis, tuin, uzelf of voor een ander!

Bij Silly’s Seizoenen vindt u al sinds 2004 superleuke cadeautjes en huis- en tuindecoraties. Denk aan deurstoppers, spaarpotten, windlichten, keramiek, knuffels, magnetronwarmers, solar producten, spellen, pluche, vilt, handgemaakte tuinbollen uit Litouwen, gerecycled blik uit Azië, peper- en zoutstellen, mokken en bungelbeentjes.

Maar ook liefhebbers van kippen, katten, koeien, honden, lama’s, alpaca’s, beren, apen, olifanten, eenhoorns en nog veel meer dieren vinden hier veel van hun gading. In de winkel ook artikelen voor baby’s, Pasen, Kerst, cadeaus voor hem en cadeaus voor haar.

We zijn een onderdeel van VOF Eric’s timmer-meubel- en interieurbouwbedrijf. De hapjesplanken komen hierdoor uit onze eigen productie zodat deze ook geleverd kunnen worden met uw eigen (bedrijfs)naam.

Cadeautje
Wij pakken het mooi voor u in. Niets is leuker om het zelf te geven en het blije gezicht van de ontvanger te zien, maar soms lukt het niet om dit zelf te doen. In dat geval willen wij het cadeautje opsturen naar de ontvanger met daarbij een berichtje van uzelf. Laat het ons weten.

Nieuwe artikelen
Wij zijn constant op zoek naar leuke en nieuwe artikelen dus onze winkel wordt regelmatig aangevuld en aangepast. Hou de site dus in de gaten. Bent u specifiek naar iets op zoek? Laat het ons weten en dan zoeken wij met u mee. Wij werken met diverse leveranciers en groothandels. Dus wie weet…

Kijk ook eens in de agenda of wij op een beurs of fair bij u in de buurt staan.
Voor nu: heel veel shopplezier gewenst!Winkelmand


Productcategorieën

Levering
Wij verzenden via PostNL en u krijgt een track- en tracecode. Levertijd 1-4 werkdagen.
Helaas i.v.m. verhoging van de transportkosten zijn wij genoodzaakt onze tarieven ook iets te verhogen.- Brievenbuspakketten in Nederland € 5,00.
– Postpakketten in Nederland € 8,50.
– Postpakketten naar België € 10,95. Kiest u voor Ophalen? Dit kan in Hekelingen uitsluitend op afspraak. Telefonisch of via de mail spreken we dan met u af.